Lees meer over de visie van Take Time For Life in Doesburg.

Visie

Mijn naam is Nellie van Workum en ik ben een gediplomeerd Wellness masseuse en pedicure. De massage opleiding heb ik gevolgd bij het Nederlands Genootschap voor sportmassage bij het Wellness instituut (NGS). Verder ben ik als masseuse werkzaam geweest bij een wellnessresort en werk sinds 2015 als zelfstandige in mijn eigen massagepraktijk ‘Take Time For Life’ in Doesburg. In 2020 ben ik gestopt met het pedicurevak. Maar natuurlijk geef ik nog wel heerlijke ontspannende voetmassages.

Het valt me op dat Wellness en Wellbeing naast het werken steeds belangrijker wordt en dat hier ook steeds meer tijd voor vrij gemaakt wordt. Bij Take Time For Life zal daarom aandacht besteed worden aan het totale lichaam, inclusief de voeten.

MASSAGES ZIJN HEEL GEWOON

Mensen laten ontspannen of ze behandelen vanwege een specifieke klacht is heerlijk werk en geeft me veel voldoening. In mijn beleving is massage iets heel gewoons en ook iets wat eigenlijk deel zou moeten uitmaken van ieders leven. Net zoals dat je naar een schoonheidsspecialiste, de pedicure of naar de kapper gaat, ga je ook naar de masseur. En dat allemaal vlakbij, gewoon in Doesburg.

DE PRAKTIJK

Mijn praktijk is op de begane grond en beschikt over een warme massageruimte, een professionele massagetafel (een lange en brede tafel, met borstuitsparingen en extra comfortabele bekleding). Ik werk met een breed scala aan oliën (waaronder Aloë Vera en doTerra). Er is een zacht muziekje op de achtergrond. Adres is Veerpoortstraat 21 in Doesburg.

PASSIE

Mijn passie is fotografie (de foto’s op deze website zijn o.a. gemaakt tijdens onze reis naar Japan). Het is nog altijd mijn droom om een Wellness zaak in Doesburg te beginnen. Maar zover zal het wel niet komen. Een groot voordeel van de praktijk aan huis is dat ik de kosten voor de massage laag kan houden.  Hierdoor kun je wat vaker naar een masseur toe. Je kunt bij mij 3 dagen per week terecht en ik werk uitsluitend op afspraak.

Gun jezelf de tijd voor ontspanning of met ander woorden ‘Take Time For Life’.

Nellie