Take Time For Life massages in Doesburg.

Massage

Uit welke massages kun je kiezen bij Take Time For Life in Doesburg?

Er zijn verschillende soorten ontspanningsmassages :

Er zijn nog veel meer massage’s die ik kan geven; mini Hamam, Golfbal massage, Ceramische stenen, Balinese, Lomi Lomi, Vlindermassage, Japanse Kobido of Indonesische hoofd en gezichtsmassage en ASRM massage.

Je lekker ontspannen

Zoek je een moment van rust in de drukte van alledag? Bij “Take Time For Life” kun je ontspannen, tot rust komen en jezelf weer opladen!  

Een massage brengt je weer in beweging, geeft je ontspanning, rust, ruimte en bewustwording

Gemasseerd worden betekent een moment helemaal voor jezelf. Je wordt je bewust van de signalen van je lichaam en je voelt je na een massage weer meer in balans. Een massage kan daarnaast ook helpen bij fysieke klachten, zoals rugpijn of een gebrek aan energie.  Maar voor een erotische massage moet je ergens anders zijn. 

  • Diepe en efficiënte ontspanning in relatief korte tijd
  • Snellere afvoer van afvalstoffen en snellere aanvoer van voedingsstoffen waardoor spieren zichzelf sneller kunnen herstellen
  • Oplossen/verminderen van klachten (zoals spierpijn, hoofdpijn, etc.)
  • Verbetering van het immuunsysteem (dus minder griep en/of verkoudheid)

Locatie en ruimte

Massagepraktijk Take Time For Life in Doesburg beschikt over een warme massageruimte, een professionele massagetafel (een lange en brede tafel, met borstuitsparingen en comfortabele bekleding). Er wordt tijdens de massage gewerkt met een breed scala aan oliën.

Belangrijk
Voor erotische opmerkingen of massage moet je ergens anders zijn.

Tarieven