Verwen je voeten met een voetmassage bij Take Time For Life in Doesburg.

Voetmassage 

Geef je VOETEN DE AANDACHT DIE ZE VERDIENEN

Je voeten dragen je door het leven. Elke dag moeten ze ons gewicht dragen en soms een veelvoud daarvan als we werken of sporten. Onze schoenen zijn ook niet altijd het beste voor onze voeten. Daarbij besteden we in het algemeen minder aandacht aan onze voeten dan ze verdienen.

Een voetmassage bevordert niet alleen de bloedsomloop in je voeten en onderbenen, maar geeft voor veel mensen ontspanning aan het hele lichaam. Bij een complete lichaamsmassage gebeurt het niet zelden dat mensen in een diepe ontspanning wegzakken als de voeten gemasseerd worden. Toch is het jammer als je erbij in slaap valt. Het is juist zo fijn om de ontspanning van een massage te ervaren als je wakker bent.

U kunt ook kiezen voor een  Wellness pedicure behandeling. Dan zit u lekker in de stoel. Ook als u niets aan uw voeten mankeert is deze ontspannende voetbehandeling een weldaad voor lichaam en geest. Een voetbad met heerlijk etherische olie, voetscrub voor het verwijderen van dode huidcellen, een voetmasker, nagels knippen en natuurlijk een heerlijke voetmassage. Pure Wellness voor uw voeten.