Verwen je voeten met een voetmassage bij Take Time For Life in Doesburg.

Voetmassage 

Geef je VOETEN DE AANDACHT DIE ZE VERDIENEN

Je voeten dragen je door het leven. Elke dag moeten ze ons gewicht dragen en soms een veelvoud daarvan als we werken of sporten. Onze schoenen zijn ook niet altijd het beste voor onze voeten. Daarbij besteden we in het algemeen minder aandacht aan onze voeten dan ze verdienen.

Een voetmassage bevordert niet alleen de bloedsomloop in je voeten en onderbenen, maar geeft voor veel mensen ontspanning aan het hele lichaam. Bij een complete lichaamsmassage gebeurt het niet zelden dat mensen in een diepe ontspanning wegzakken als de voeten gemasseerd worden. Toch is het jammer als je erbij in slaap valt. Het is juist zo fijn om de ontspanning van een massage te ervaren als je wakker bent.

Je kunt ook kiezen voor een  Wellness voetmassage behandeling. Dan zit je lekker in de stoel. Ook als niets aan je voeten mankeert is deze ontspannende voetbehandeling een weldaad voor lichaam en geest. Een voetbad met heerlijk etherische olie of een voetscrub voor het verwijderen van dode huidcellen, een voetmasker en natuurlijk een heerlijke voetmassage. Pure Wellness voor je voeten.

Voetreflex massage

Je kunt ook kiezen voor een voetreflex massage. Dan heb je geen wellness maar wel 60 minuten lang een massage voor je voeten.

Als we onze voeten bekijken dan kunnen we die in verschillende zones onderverdelen en zo het lichaam geprojecteerd zien op/in onze voeten. Voetreflexzone therapie is erop gericht de zones van de voet die in verbinding staan met de diverse organen, zenuwen en klieren, een impuls te geven. Hierdoor kan de desbetreffende orgaan zich herstellen of een zwak orgaan zich gaan versterken.

Voetreflexmassage wordt veel toegepast bij slaapstoornissen, hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn, menstruatiepijn, chronische klachten en tegen stress en depressie.

Pedicure: ik ben gestopt met het pedicure.