Aantrekkelijke prijzen voor een massage in Doesburg

Massage tarieven

BETAALBARE LUXE

  • 90 minuten     € 55,-     De favoriete tijdsduur voor een massage.
  • 60 minuten     € 45,-     Een heerlijke ontspanningsmassage van en voor het hele lichaam.
  • 30 minuten     € 30,-     Heb je niet zoveel tijd beschikbaar, kies dan voor een half uurtje lekker voor jezelf.

Tarief avonduren
Wil je liever een behandeling in de avonduren? Dat kan bij Take Time For Life. U betaalt voor deze extra avondservice na 18.00 uur slechts € 5,00 extra.

5x een reis om de wereld

Voor als je geen genoeg kan krijgen van mijn massages. Je kunt gebruik maken van de Wereldse massage reis door middel van een rittenkaart. Je maakt 5x een inspirerende reis langs verschillende massage invloeden vanuit de hele wereld. We beginnen bijvoorbeeld de reis naar Japan met een Kobido gezicht en hoofdmassage; een natuurlijke facelift. Dan gaan we naar India voor de Abyhanga massage en weet je gelijk wat voor type je bent in de wereld van de Ayurveda. Volledig ontspannen ga je daarna  naar de zon op Bali met heerlijke kokosnoot olie; een beleving op zich. Vervolgens reizen we langs Hawaii en bewegen als de golven van de zee met de lomi lomi massage. We blijven nog een uurtje relaxen op het water met The Ocean massage. In de zomer is het fijn om een mini Hamam uit Marokko te nemen. Je huid wordt weer super schoon van. In de winter is de hotstone massage altijd een groot succes. Of wil je toch liever iedere keer die heerlijke Zweedse massage? Aan jouw de keus. Voorwaarden is wel dat je het bedrag in een keer bij de eerste massage betaald. Kijk hier uit welke massages je kunt kiezen. 

    • 90 minuten     € 225,-   
    • 60 minuten     € 175,-   

Betaling

Je kunt het bedrag overmaken op mijn bankrekening of contant (gepast) betalen. Er is geen PIN apparaat aanwezig. 

Afspraak maken

Voor het maken van een massage afspraak in Doesburg kun je een e-mail sturen naar nellie@taketimeforlife.nl.
Maar je kunt ook bellen naar: 06 – 34 58 42 43. Ik kan niet altijd de telefoon opnemen. Geef dan je naam en telefoonnummer op, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

Cadeaubon

Op zoek naar een cadeau,  dan is de cadeaubon leuk om te geven maar ook om te krijgen. Bel even van tevoren, dan maak ik een cadeaubon voor je klaar.

Verzekering/ Aansprakelijkheid

De massages worden niet vergoed door de ziektekostenverzekeringen.
Het gebruik van mijn diensten is geheel op eigen risico. 

prijslijst 1-9-2021

Kijk hier naar de verschillende Massage waaruit je kan kiezen