Massages in Doesburg bij Take Time For Life.

Zweedse massage

Zweedse, KLASSIEKE ONTSPANNINGSMASSAGE

De Zweedse ontspanningsmassage (ook wel klassieke massage genoemd) is een zachte stijl van massage ter verbetering van de circulatie, het verminderen van spierpijn, en het bevorderen van de algehele ontspanning. Voel je je moe of heb je spierpijn dan is dit een heerlijke massage voor je. Door deze massage worden je spieren soepeler en verdwijnen spierstijfheid en vermoeidheid.

Doorgaans duurt de massage 1,5 uur.

Alle massages dragen bij aan een weldadig gevoel.

Complete lichaamsmassage (advies: 1,5 uur)

De meest complete massage: je voor- en achterkant wordt bij een complete lichaamsmassage gemasseerd. 

rug (advies: 0,5 uur)

Staand werk met veel draaibewegingen en bukken, en ook huishoudelijk werk, klussen en tuinieren, geven een flinke belasting van onderrug en bilspieren. Deze massage bevordert ontspanning van de spieren en een sneller herstel. Bovenzijde achterkant: achterhoofd, nek, schouders, bovenrug, onderrug.

Benen compleet (advies: 0,5 uur)

Wandelen, hardlopen, fietsen. Bij veel buitenactiviteiten en sporten komt het aan op de benen. Laat je benen eens helemaal los masseren en merk het verschil.

Een massage zoals jij het wilt….

Bij een massage gaat het erom dat je je prettig voelt, je kunt dan ook aangeven of je de druk wat harder of juist wat zachter wilt. Ik pas mijn massagetechnieken gelijk aan.