zwangerschapsmassage bij take time for life

Zwangerschapsmassage

Voel je op je gemak met de veranderingen in je lichaam.

De zwangerschapsmassage is de perfecte manier je te helpen om je op je gemak te stellen bij als je veranderingen in je lichaam.

Verschillende klachten die tijdens een zwangerschap ontstaan, kunnen door de zwangerschapsmassage behoorlijk verminderd worden. Een zwangerschapsmassage helpt bij rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen, oedeem en verminderde stoelgang.

Tijdens de massage lig je op je rug op een warmwater kussen welke gevuld is met water van ca. 40 graden. Tijdens de massage bewegen de handen en onderarmen van mij tussen het lichaam en het warm waterkussen. Om de massage vloeiend te laten verlopen wordt er gemasseerd met royale olie. De behandeling bestaat uit een massage van de benen, voeten, armen, handen, rug, buik, nek en gezicht. De massage leidt tot totale ontspanning van het lichaam en kan tot het einde van de zwangerschap gegeven worden. Het is een geweldige ondersteuning bij stress en alle lichamelijke ongemakken.

Bij medische klachten altijd eerst even overleggen met de behandelend arts, verloskundige of gynaecoloog.