zwangerschapsmassage bij take time for life

Zwangerschapsmassage

Voel je op je gemak met de veranderingen in je lichaam.

De zwangerschapsmassage is de perfecte manier je te helpen om je op je gemak te stellen bij als je veranderingen in je lichaam.

Verschillende klachten die tijdens een zwangerschap ontstaan, kunnen door de zwangerschapsmassage behoorlijk verminderd worden. Een zwangerschapsmassage helpt bij rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen, oedeem en verminderde stoelgang.

Tijdens de massage lig je op je rug op een warmwater kussen welke gevuld is met water van ca. 40 graden. Tijdens de massage bewegen de handen en onderarmen van mij tussen het lichaam en het warm waterkussen. Om de massage vloeiend te laten verlopen wordt er gemasseerd met royale olie. De behandeling bestaat uit een massage van de benen, voeten, armen, handen, rug, buik, nek en gezicht. De massage leidt tot totale ontspanning van het lichaam en kan tot het einde van de zwangerschap gegeven worden. Het is een geweldige ondersteuning bij stress en alle lichamelijke ongemakken. Bij medische klachten altijd eerst even overleggen met de behandelend arts, verloskundige of gynaecoloog.

Of kies voor een Rebozo massage

Bij toepassingen in de zwangerschapsperiode kunnen deze technieken voor, tijdens of na de bevalling worden toegepast. Wel of geen complicaties, even 30 minuten relaxen en genieten van een volledige Rebozo massage. Bij deze liggende massage worden schouders, borst, taille, bekken, bovenbenen en onderbenen behandeld. Dit kan staand, in (zij)ligging, op een stoel of handen en voeten. De Rebozo ontspanningsmassage is vooral heel erg prettig als je een vastzittende rug of nek hebt. Daarnaast is Rebozo massage ook gewoon heel erg fijn om je hoofd even helemaal leeg te maken en weer in contact te komen met je lijf. De Rebozo is een speciale draagdoek van katoen met een diagonale rek en wordt gemaakt in Mexico.

Eventjes niets moeten, nergens aan denken en gewoon lekker ontspannen. Hoe fijn zou dat wel niet zijn?
Dit kan tijdens een Rebozo massage!

Bij medische klachten altijd eerst even overleggen met de behandelend arts, verloskundige of gynaecoloog. Wanneer is deze vorm van massage een minder geschikt ?

  • Als je last hebt van verstoring van het evenwichtsorgaan
  • Als je lijdt aan de ziekte van Ménière
  • Bij zeer ernstige bekkeninstabiliteit
  • Als je lijdt aan Osteoporose