Ceramic Wonder massage in Doesburg

Estland : Ceramic Wonder massage

combinatie van klassiek en keramiek

Deze ontspanningsmassage massage wordt in een combinatie aangeboden met de klassieke massage.  De warme en koude keramische voorwerpen zijn een heerlijke belevenis. Opgewarmd kunnen de stenen de strakke spieren verlichten en verwarmen en zorgen voor een evenwicht in de energie van het lichaam. Dit zorgt voor een perfecte massage voor personen met gespannen spieren en die de voorkeur geven aan een lichte massage.

Gekoeld zorgt het voor een sterke ontspanning, die vocht en vuil verwijdert uit overbelaste, gespannen of ontstoken weefsels. Deze massage zorgt voor een heel effectieve en uiterst diepgaande massage in de kortst mogelijke tijd.

De keramieke voorwerpen waarmee gewerkt wordt verwarmen en verlichten strakke spieren en ze zorgen voor een evenwicht in de energie van het lichaam. De handgemaakte massagevoorwerpen zijn gemaakt uit milieuvriendelijke en natuurlijke klei en glazuur. Het Ceramic Wonder werd geboren uit het huwelijk van een masseuse en een keramiekartiest.

Als je een keer een deze massage wilt proberen, dan graag dit van te voren even aangeven omdat de stenen verwarmd moeten worden.

Wanneer geen Ceramic Wonder massage?

Wanneer je net ziek geweest bent of koorts hebt, bij hartklachten, hoge en lage bloeddruk, open wonden en huidinfecties, zwangerschap, trombose, psoriasis, steenpuisten, besmettelijke huidaandoeningen of bij chronische ziekten is een Ceramic Wonder massage niet geschikt.

Bij twijfel kun je het beste een huisarts raadplegen. In het algemeen geldt: als een sauna wordt afgeraden is een Ceramic Wonder massage ook niet verstandig.