Maak snel een afspraak voor een massage in Doesburg.

Afspraak

GUN JEZELF DE TIJD

Een haastige ontspanningsmassage werkt niet. Zorg ervoor dat u genoeg tijd reserveert. Wanneer u voor het eerst een afspraak maakt zal er voorafgaand aan de behandeling een intakegesprek plaatsvinden. Door de intake zal de eerste afspraak wat langer duren.
Zelf neem ik ook de tijd: een afspraak van een uur betekent een uur masseren. 

Openingstijden

Maandag tot en met Vrijdag van 14.00 uur tot 20.00 uur (niet op woensdag overdag). Veerpoortstraat 21 in Doesburg.

Afspraak

De massage afspraken zijn op alleen op afspraak. Je kunt maandag t/m vrijdag bellen voor een afspraak, telefoonnummer: 06-34 58 42 43. Kan ik uw oproep niet beantwoorden? Spreek dan alstublieft mijn voicemail in. 
Of mail naar nellie@taketimeforlife.nl  

Heeft je een afspraak gemaakt en je bent toch verhinderd ? Een afspraak betekent dat er behandeltijd voor jouw gereserveerd is.  Je zult begrijpen dat plotselinge ontstane ruimte niet meer ingevuld kan worden.

Ik verzoek u dan ook om minimaal 24 uur van te voren uw afspraak telefonisch te annuleren of te verzetten. Mocht dit niet lukken, dan ben ik helaas genoodzaakt om € 15,00 in rekening te brengen”. Een afspraak vergeten kan iedereen een keer overkomen. Daarom worden bij de eerste vergeten afspraak deze kosten niet in rekening gebracht.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Los eerst onderstaande som op en typ het antwoord in het invoerveld, voordat je op verzenden klikt.
(dit bewijst dat je een mens bent en geen robot)