Bladeren www.taketimeforlife.nl

Wellness pedicure

Stel u heeft geen last van eelt,  likdoorns of kloven maar u wilt u voeten gewoon een keer verwennen. Neem dan de tijd voor een heerlijke  Wellness pedicure behandeling bij Take Time For Life :

Eerst krijgt u een verkwikkend voetenbad; de ideale manier om uw voeten te laten weken. Vervolgens krijgen uw voeten een goede scrubbehandeling en verwijder ik alle de dode huidcellen, waardoor uw voeten lekker zacht worden. Ik knip de nagels en verzorg de rest van uw voeten.

Voetbad met etherische olie,
Voetpeeling of voetmasker.
Reinigen en verzorgen van voeten, nagels en nagelomgeving.
Knippen van de nagels.
Frezen en polijsten van de nagels.
Uitgebreide voetmassage
en het aanbrengen van een verzorgende crème.

Voetverzorging:
Producten die ik tijdens mijn behandeling gebruik zijn te koop, zodat u deze ook thuis kunt gebruiken.
o.a. maak ik gebruik van Wandelwol en Peclavus. De natuur biedt alles wat nodig is voor een natuurlijke huidverzorging. Onze huid bezit niet alleen veel zintuigen, het heeft ook een groot vermogen om te regenereren. Peclavus waarborgt de strenge hygiëne- en kwaliteitscontroles van deze huidvriendelijke producten. Peclavus-producten zijn op een zo natuurlijk mogelijke manier gefabriceerd en bevatten geen aardolieproducten, zoals vaseline en paraffine, geen stoffen van het dode dier en is ook niet getest op dieren, geen kunstmatige geurstoffen en geen conserveringsmiddelen.