Gelnagels LCN

Onbezorgd, zelfbewust en elegant gaat u voortaan door het leven.

U hoeft zich niet langer te schamen voor uw teennagels (kalknagels, schimmelnagels), voortaan kunt u onbezorgd, zelfbewust en elegant door het leven gaan. Want LCN Gelnagels (Wilde Pedique), een moderne cosmetische teennagelcorrectie, geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van teennagels. Door de ontwikkeling van dit modern correctiemateriaal kunnen nagelziekten nu succesvol behandeld worden. Uw teennagel kan gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd en gecorrigeerd worden zodat u weer esthetisch mooie, goed verzorgde teennagels heeft.

Wilde Pedique van LCN is een gel die uitermate geschikt is voor het maken van een kunstnagel op de tenen. Door de elastische samenstelling past de gelnagel zich prima aan bij het afwikkelen van de voet. Bovendien geeft de gelnagel een heel mooi, cosmetisch resultaat en voelt natuurlijk aan.

Met deze techniek en methode worden lelijke schimmelnagels verandert in mooie complete nagelplaten De huidige Pedique producten bevatten bovendien een wetenschappelijk getest anti-mycose component. Verder is de techniek o.a. te gebruiken om afgebroken nagels te corrigeren. U zult verstelt staan van het resultaat, en u hoeft zich niet meer te schamen voor uw voeten!

Bij de volledige behandeling worden alle 10 teennagels voorzien van LNC gel met een parelwit randje excl. de kosten van de voorbehandeling voor pedicure.

Wilde Pedique is ook zeer geschikt voor mannen met nagelproblemen. De gel heeft en neutrale natuurlijke kleur.

Behandeling
Als een nagel gecorrigeerd/gerepareerd gaat worden, dan wordt de teen ontsmet en de geïnfecteerde ( schimmel ) nagel word zoveel als mogelijk verwijderd d.m.v. frezen. Hierna wordt de gel aangebracht en gemodelleerd tot de vorm van de nagel. Er worden 2 gel lagen aangebracht, die ieder onder de Uv-lamp uitgehard worden.

Bij schimmelnagels beveel ik altijd een anti-schimmel product aan.

De gelnagel groeit met de natuurlijke nagel mee en als er geen problemen voordoen, dan kun je hem met de natuurlijke nagel uitlaten groeien.

Ik adviseer om de 8 weken terug te komen voor een afspraak om evt. aanpassingen aan de nagel aan te brengen waar nodig, tevens het verloop van de nagel te beoordelen.

Cosmetische behandeling
LCN Wilde Pedique is er niet alleen voor correctie bij nagelproblematiek. De gel wordt ook gebruikt bij de gezonde nagel. Met daarbij een mooi wit randje, French Pedicure.
Mooie goed verzorgde nagels met een wit randje. Wie wil dat nu niet in de zomermaanden!
U kunt 6-8 weken plezier hebben van uw gelnagels, afhankelijk van de groeisnelheid van uw nagel.
De gel is alleen professioneel te verwijderen, dit gebeurt door het weg frezen van de gel.

Garantie
Heeft u binnen 2 weken problemen met uw gelnagels, zoals bijv. Loslaten van de gel. Dit direct melden, zodat ik het probleem kan oplossen! Na 2 weken vraag ik hier een vergoeding voor, zie prijslijst, gel per nagel.

Advies
Voor de behandeling de voeten s.v.p. niet met crème insmeren of uw voeten wassen anders pakt de gel niet goed. De nagels moeten droog zijn.